BOSS GT-10 multieffekt

Comments: No Comments
Published on: 2018.11.18.

A multi-effekt a BOSS célprocesszorával (Custom DSP) és COSM hang-modellezési lehetőségeivel.

Az eszköz leírása:
A GT-10 egy igazi padló-erőmű, amely természetes hangátvitelt biztosít és jelentős hangminőségbeli előrelépést jelent az előző generációkhoz képest. A készülék egy korábbiakhoz képest új kezelőfelületet kapott, benne az EZ Tone funkcióval. Így a kívánt hangzás a lehető legegyszerűbb módon szerkeszthető.
Nem csupán a színpadon állja meg a helyét, hanem USB tulajdonságainak és digitális kimenetének köszönhetően a stúdióban is remek hasznát vehetjük.

Lehetőség van arra, hogy USB porton keresztül számítógépre kapcsolva a modellezést egy Floorboard szoftverrel megtegyük, illetve a letölthető és rendelkezésre álló hangmintákat pedig egy GT-10 Librarian szoftverrel menedzseljük.

A BOSS célprocesszora és a híres COSM hang-modellezési módszere által a GT-10 az audio hangminőség új területére vezeti be a gitárosokat. A BOSS a legendás effekt és hang-modellezési tudományának maximumát alkalmazta a GT-10 létrehozásakor. Ennek eredményeképpen a hangminőség kiemelkedően javult, valamint sokkal természetesebben, zenei módon reagál a készülék a játékdinamikára.

Általános jellemzők:

 • Gitár programozható multieffekt pedál, USB intefész
 • Effektek: COSM erősítő és effekt modellek nagy számban, looper, hangoló
 • Vezérlők: Preset váltó: 4 programozható kapcsoló választhatóan preset választás, vagy stompbox (hagyományos pedál) ki/be kapcsolás, effekt út választó lábkapcsolók, “BANK” választó lábkapcsolók, kimeneti szint szabályzó, kimenet választó gomb, system, EZ TONE gombok, 4 effekt programozó potméter, effekt választó gombok, csatorna választó gomb, hangoló/bypass, dysplay mode, preset szerkesztő gombok, navigáló gombok és kerék, expression pedál
 • Egyéb: Tömör hangzás, fejlett effektek és még természetesebb, sokkal inkább zenei hangzás, EZ Tone varázsló, mellyel grafikus ikonokon keresztül a lehető legegyszerűbben készíthetjük el Sound-jainkat. A párhuzamos effekt lánc két különböző effektutat kínál beleértve a COSM erősítő modelleket is. A beépített Phrase Loop funkcióval Sound-On-Sound Loop-okat is készíthetünk. A nagy méretű LCD kijelző és a nagy fényerejű LED-ek jó láthatóságot biztosítanak még erős napfényben, vagy színpadi fényáradat közepette is. Az USB csatlakozással lehetővé válik a valósidős ‘audio-streaming’ és MIDI adat kommunikáció
 • Kijelző: LCD, 3 karaktere ledes, bekapcsolást jelző ledek
 • Audio csatlakozók: gitár bemenet, sztereó/mono kimenet, fejhallgató kimenet
 • Egyéb csatlakozók: usb, digitális kimenet, MIDI ki/bemenet, effekt hurok ki/bemenet, erősítő verzérlő kimenet, vezérlő pedál bemenet (2. expression vagy egyéb)
 • Tápellátás: Boss PSA adapter, USB kábel
 • Tartozék: Boss PSA adapter
 • Méretek: 542 x 272 x 77 mm
 • Súly: 4,9 kg

https://www.boss.info/us/products/gt-10/
http://www.victoryhangszeruzlet.hu/termek/leiras/129/boss-gt-10
https://gsfanatic.com/hu/hirdetes/438524/elado-boss-effekt-processzor

Kapcsolódó cikkek:

Oszd meg a cikket!

No Comments - Leave a comment

Leave a comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


hét − 6 =Köszönjük, hogy kedveled a GitarPengeto.hu oldalt:

Melyik a kedvenc gitár márkád?
SzavazokSzavazás állása
Gitáros pólók
gitarpengeto_polo_banner