A nagyon szerethető Swing Business zenekar

A Swing Business koncertjeit nehéz leírni szavakkal, ahogyan “egy kép is többet mondd ezer szónál” úgy az Ő zenéjük is meghatározó élményt nyújt a swing műfaj iránt érdeklődőknek, de aki csak úgy meghallgatja, azok számára is ízlésformáló hatással bír. Kívánjuk, mindenki tapasztalja meg előadásaikon ezt.

swing_business

Feldolgozásaikkal közel hozzák a modern populáris zenét az idősekhez (pl: Rihanna, Adele), illetve a fiatalokhoz a régmúlt idők dallamait (pl: Tico-Tico), amit egyébként a fiatalabb korosztály azt hiszem sosem hallgatna meg magától, így viszont egy-két strófa után együtt dúdolják a dallamokat nem kicsit kiváló énekesnőjükkel, Dettivel. A csapat már saját dalokkal is készül, tehát csak kívánni tudjuk, hogy minél több saját szerzeménnyel rukkoljanak elő és ismerje meg őket ország és világ!

Ahogyan fogalmaznak, a zenekar a kávéházi és fesztiválhangulatot ötvözi a 30-40-es évek swing és a mai popirodalom remekeivel. Megelevenítik sajátos, modern hangszerelésükkel, a mai igényeknek megfelelve. Mindenki számára elérhetővé teszik a swing zenét, megfűszerezve egy kis pop, bossanova és latin ritmussal.
Tehát keressétek őket, hívjátok meg a Swing Business zenekart ahová csak lehet. A csodaszép énekhang, a virtuóz zongorista, az egyszemélyben gitáros, harmonikás, melodikás, valamint a remek ritmus szekció két tagja biztosítékot ad a műfaj és a zenekar megszeretéséhez.

A zenekar tagjai:
Kiss Detti (ének)
Lantos Balázs (zongora)
Csaba László (gitár, harmonika, melodika)
Számtartó Tamás (dob)
Riskó Gergely (basszusgitár)

Keressétek-hívjátok őket, kávéházba, fesztiválra és bármilyen eseményre:

https://www.facebook.com/swingbusinees/
https://www.youtube.com/channel/UCJMWxgHa7BhCmTcoQy5K6Qw

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük