Egy ügyes hölgy, Juliana Vieira és egy jó effekt

A csak 18 éves Juliana Vieira kiállt az internetre a YouTube-csatornáján keresztül és több, mint 4.000.000 slágert és projektet megjelenített azon keresztül, beleértve a legújabb a rock zenekarát a Replace-t is. Bizonyítva zenei tehetségét és karizmáját, több rajongót szerzett Brazíliában és más országokban és elkötelezetté vált álma megvalósításában.

juliana_vieira_boss

2012-ben a BOSS márkát lenyűgözték az eredményei és felkérték őt, hogy csatlakozzon azon művészekhez, akik igazolják az ME-70 pedál kitűnő funkcionalitását egy YouTube felvételen keresztül. Itt épp egy BOSS GT-100-as modellen játszik, amelyen a szóló részben a pedál wah-wah opcióba van kapcsolva.


Az interneten a Juliana Vieira név egyre inkább befolyásolja a közönséget és új emberek kezdik el ez által használni a BOSS termékeit. A napi nézettség 6000 a youtube-on, zenészek és producerek, köztük mint Orianthi (korábban Michael Jackson gitárosa volt), Jim McGorman (producer és az Avril Lavigne gitárosa).

Juliana gitárosként 2008-ban kezdte meg tanulmányait Renato Brito-nál és 2011-ben csatlakozott a hagyományőrző Művészeti Alapítványhoz, São Caetano do Sul és Rodrigo Kobo-nál tanul zeneelmélet.

A 2012 második felében, Juliana Vieira együttműködést kötött az SG Strings húr márkával.

2012 szeptemberében indította el az MTV és a MIX TV állomások a Replace zenekar videóklipjét a Hurricane-t. A videó több mint öt héttel a Top 10 MTV helyezést érte el. A Replace zenekar 4. cd lemeze jelent meg nemrégiben.

 

Nézd meg a többi gitáros lányt is!

1 Comment - Leave a comment
  1. […] már szerepelt nálunk, de nekem ismét megtetszett a gitárjátéka. A Smoke on the Water című számot mindenki el […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*