Jon Gomm

A youtube mindig tartogat újdonságot az éhes gitáros újdonságot keresők számára. Kétkezes tapping, mindeközben a gitár testének ütögetése valamint a hangoló kulcsok csavargatása?! Szóval ezt a cikket akár hívhatnám: Gitározás közben kulcsokat csavargatós gitár játék technikának is, amit valószínűleg a bluegrass banjo-s zenészektől láthatott. Hmm, igen ő Jon Gomm:

https://www.youtube.com/watch?v=nY7GnAq6Znw

Jon Gomm egy angol énekes-dalszerző és előadóművész, aki akusztikus gitár segítségével hoz létre dob hangokat, basszus és dallam hangokat egyszerre. Az ő dalait különféle hanghatások és stílusok kísérik, beleszámítva a blues, soul, rock és még a metál stílust is. Michael Hedges fontos inspirációs forrás számára.

A mai napig felvett három szóló albumot és 2004 óta turnézik. Gyakran tagja a “Guitar Masters tour” rendezvénynek az alapító tagok Preston Reed és Andy McKee mellett.

www.jongomm.com/
https://www.facebook.com/jongommofficial
https://twitter.com/jongomm

2 hozzászólás - Leave a comment
  1. […] Jeles képviselői például: Igor Presnyakov Mark Knopfler Sungha Jung Tomy Emmanuel José Gonzales John Butler John Gom […]

  2. quoted on Mike Dawes « GitárPengető.hu szerint:

    […] és rock zene, valamint egyéb fingerstyle játékosok, mint Michael Hedges, Pierre Bensusan és Jon Gomm. Már számos felvételt megjelentetett több kiadó kiadásától függetlenül. Több nagy […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*