Dönts rekordot gitárosokkal május 1-jén! (Hey Joe)

7356 gitáros kell és Te, hogy megtörténjen és sikeres legyen a rekordkísérlet.

2018. május 1-jén találkozunk a Wroclawi piactéren, Lengyelországban. A résztvevők regisztrálása reggel 10-én kezdődik a Piactér regisztrációs pontján. Ha tudod, nyomtasd és töltsd ki az előzetes regisztrációs űrlapot (letöltheti) – ezzel időt takaríthatsz meg.

Vinned kell a személyidet, vagy diák igazolványodat vagy más azonosító dokumentumodat. A részvétel nagykorúsághoz nem kötött. A regisztrálás során a résztvevő megkapja a nyakba-akasztóját és egy hivatalos tanúsítványt. Ott lehetőség lesz vásárolni speciális műanyag tanúsítványokat, pólókat és egyéb fesztivál kütyüket. Részvétel a Guitars Guitars Record-ban INGYENES!

Lehetőség van játszani mindenféle gitáron (akusztikus, klasszikus, elektromos és basszusgitár). Mandolin, banjo és ukulele is elfogadható. Elektromos gitárokhoz külön szektor van, amely lehetővé teszi az elektromos hálózathoz való csatlakozást, de javasoljuk, hogy vigyél magaddal egy hosszabbító-kábelt elosztóval.

A koncertek 10 órakor kezdődnek egy kis színpadon. Mindegyik időszakban a legnagyobb gitár dalokat játsszák majd a résztvevők és megtörténik a felkészülés az együtt játékra.

A közös játékokat Leszek Cichoński vezeti. Az idén játszott dalok és a játékra vonatkozó utasítások a honlapon találhatók. A legjobb, ha megtanulod az összes dalt (lásd a cikk végén), de a legfontosabb dolog a “Hey Joe” lejátszása – ez a dal számít a Guinness Rekordnak.

A rendezvény ideje alatt a piacon online kapcsolatot létesítenek a külföldi partnerközpontokkal, ahol az idei rekordot támogató események lesznek. A weboldalon internetes közvetítés lesz – így külföldön is lehetőség nyílik az esemény megtekintésére YT profilon:

A résztvevők regisztrációja 15:45-kor ér véget – kérik, ne várj az utolsó percig a regisztrálással! Ezután lesz az utolsó főpróba a “Hey Joe”.

16 órakor kezdődik a hivatalos ÚJ GUITAR GUINNESS WORLD RECORD 2018. kísérlet felállítása.
16: 15-kor jelentik be az idei hivatalos eredményt, majd ismét “Hey Joe”-ot kerül eljátszásra.

17.00 órakor kezdődik a Star’s (Csillagok) koncertje, amely az idei Rekordot kíséri, részletes program a honlapon található. A koncert 2 színpadon lesz: Centennial Hall és Pergola (Wystawowa 1).

A gitárosoknak szóló kedvezményes jegyeket csak a Guitar Guinness Rekordban lehet értékesíteni (azaz május 1-jén 10.00 és 15.30 között a Wroclawi piactéren). A kedvezményes jegyek csak a Guitar Guinness Record pass-al érvényesek – ez nem adható más személyeknek.

A Wroclawi Piactéren, ahol az új Guitar Guinness Rekordot fel kívánják állítani és Pergola között, különleges tömegközlekedés lesz:

  • A villamosok a “Świdnicka” megállótól (a földalatti kereszteződésnél) 16.30-tól 5 percenként indulnak. A gitárosok számára ez az út ingyenes.

A gitárokat és az erősítőket a Centennial Hall gitártermében hagyhatja. Ár: 5 zł gitár vagy gitár + erősítő készlet.

A wroclawi kívülről érkező gitárosoknak lesz egy Festival Tent Field (fesztivál sátras rész) létrehozva. Cím: ul. Wróblewskiego 9, mintegy 400 méterre ezektől a helyektől: Centennial Hall és Pergola.

Az egész rendezvény ideje alatt próbáljon fotókat készíteni a közösségi média számláira! Használja a hashtagot: # 3majowka
Az idei rekord összes résztvevőjének listája a Gazeta Wrocławska-ban publikálva lesz május 4-én.

Ha elfelejtesz valamit – ne aggódj! Az önkéntesek mindenben segítenek.

Találkozunk május 1-jén!

A játszandó számok listája:

Hey Joe,
Foxy Lady,
Voodoo Child,
Smoke on the water,
Little Wing,
Wild Thing,
Red House Blues
Thanks Jimi,
Kiedy byłem małym chłopcem (When I was a little boy)

Melyiket hogy kell játszani? Nézd meg itt!

Kapcsolódó cikkek:

Oszd meg a cikket!

No Comments - Leave a comment

Leave a comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


+ 1 = nyolcKöszönjük, hogy kedveled a GitarPengeto.hu oldalt:
Translate in website:
Akkord fogás kereső
A add9


Thomann partnerek vagyunk
Partnereink
BAccord_LOGic_banner
Melyik a kedvenc gitár márkád?
Gitáros pólók
gitarpengeto_polo_banner
Banner csere logó
jazz-blues-gitarpengeto_banner
Gitárpengető.hu QR kód
gitarpengetohu_static_qr_code