Gyere Át – Lemezbemutató Fesztivál

GYERE ÁT!

Éjszakai-Design-Piac és Vasárnapi Gyerekek lemezbemutató fesztivál

2014. május 9-én pénteken a Gödör Klubban (VGY) Vasárnapi Gyerekek lemezbemutató koncert lesz. A zenekar második albumának lemezbemutatója fesztivál hangulatban, a Gödör Klub Afterpartyján éjszakai dizájn vásárral, bakelit dj-vel, fesztivál asztalokkal, játékokkal.

vgy-vasarnapi-gyerekek

Kapunyitás: 18 óra
A belépés ingyenes.

A Vasárnapi Gyerekek második albuma Gyere át címmel jelenik meg ebben a hónapban (2014. május), a Narrator Records és az NKA támogatásával. A lemezbemutató koncerten szó szerint a lemez bemutatását és megjelenését ünnepeljük, reméljük sok mindenkivel.

A koncerten kívül az este érdekessége lesz az első éjszakai design piac, fesztivál hangulatban. Elsősorban azon árusokra lehet számítani ezen az estén, akik szokásos termékeik mellett valamilyen zenéhez kapcsolódó dolgot is árulnak majd, pl hangjegy alakú fülbevalót, cd alakú csokoládét, stb.

A kiállítók mellett a Művészetek Völgye és az Ördögkatlan fesztivál készül meglepetésekkel, játékokkal, amin jegyet lehet nyerni a fesztiválokra. Bakelit dj, fényfestés és különleges házibuli hangulat teszi igazán egyedivé és egyszerivé a Gödör Klub utolsó hivatalos rendezvényét. Egy utolsó utánit bulizhatunk a Gödör Klub Official-ben, miután ezen a helyszínen és ebben a formában a klub bezár… szóval mindenképp: GYERE ÁT!

A Vasárnapi Gyerekek április közepén debütált a Petőfi Rádióban, a Kulturfitnesz című műsorban két dallal. Az elmúlt fél évben a Quimby és a Kiscsillag előzenekaraként is felléptek jónéhány koncerten.

https://www.facebook.com/events/1389573391321982/
https://www.facebook.com/vasarnapigyerekek

Kapcsolódó cikkek:

Oszd meg a cikket!

No Comments - Leave a comment

Leave a comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


hat − = 3Köszönjük, hogy kedveled a GitarPengeto.hu oldalt:

Melyik a kedvenc gitár márkád?
SzavazokSzavazás állása
Gitáros pólók
gitarpengeto_polo_banner