Gitározás egy húrral

Ne vidd túlzásba az elméletet és a nehéz technikai fogásokat, zenélj egy húrral! 🙂

Az előadó Az egy húr királya (The King Of One String), a Jamaikában élő legenda, Brushy One String.

Brushy One String youtube csatornája.

Eredeti nevén Andrew Chin (művészneve: Brushy One String) – Freddie McKay fia, aki Jamaica egyik legismertebb művésze. Apjához hasonlóan, Brushy sokak szívébe belopta magát az eredeti dalainak erejével. A jamaicai székhelye, ahol fiatalokat és idősöket tisztelik, de a pénzügyi siker és a professzionális menedzsment hiánya sokáig akadályozta a továbblépésben.
Ezt a tehetséges és lelkes művészt Luciano Blotta rendezte a díjnyertes RiseUp dokumentumfilmben láthattuk először. A rajongók hatalmas lelkesedése és bátorítása miatt a RiseUp Entertainment most irányítja Brushy életét és építi világszerte rajongói bázisát.
Az újonnan kiadott „Destiny” című stúdióalbummal Brushy már ismert az Egyesült Államokban is, gazdag blues dallamaival és sajátos dalszövegeivel mindenhová felhívva a zenehallgatók figyelmét. Lelkes hanggal és magával ragadó gitár dallamokkal Brushy „megnyugtatja a lelkeket”.

 Comments (2) 

  1. […] az 5-ös húr esetén a főhangokat: A-H-C-D-E-F-G (A 12. fekvésben, ismét A hang található.)  Nézz meg egy videót az egy húron játszó gitárosról! […]

  2. […] húr esetén a főhangokat: A-H-C-D-E-F-G (A 12. fekvésben, ismét A hang található a húron.)  Nézz meg egy videót az egy húron játszó gitárosról! […]

 Leave a comment 

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Menu 

 © 2022 - GitárPengető.hu