Tegyünk a zenei ízlésünkre internetes zene hallgatással

Több médiumon most összevetik, milyen a magyarországi hallgatók zenei ízlése, milyen zenekarokra, előadókra keres leginkább a nagyérdemű.
Ezek a keresett zenék többnyire az énekesgyárak által felénk sugárzott dalokból kerülnek ki, másrészt a kereskedelmi rádiók által sugárzott 1000 egynéhány ciklikusan játszott zenékből, ami néha megkérdőjelezhető, hogy tényleg csak ezeket szeretik a hallgatók?!
Hiába van TuneIn program, Deezer vagy Spotify, netán Google play alkalmazás az okos-telefonunkon vagy YouTube, mégis a közmédia formálja zenei ízlésünket és az adott időszak populáris zenéit szereti mindenki hallgatni. A GitarPengeto.hu nem titkolt szándéka, hogy a zenei ízlést megformálja legalább a gitározni szerető vagy a gitár hangját kedvelő látogatói számára, így ha van megosztani érdemes zenétek, ne kíméljétek a postafiókot, közzétesszük: info@gitarpengeto.hu

Egy gyakran ismételt kérdésre, így többek választ kaphatnak: Milyen zenét hallgassak? Így történt például Joanne Milne esetén is, aki először 39 évesen kezdett el hallani és egy rádió hallgatói ajánlottak neki nagyon jó zenéket. Te miket ajánlanál?

Van egy kis segítség a különböző zenei stílust keresőknek és a zenei világban eligazodni vágyóknak: kereskedelmi rádiók vs. internetes rádiók.

3 comments on “Tegyünk a zenei ízlésünkre internetes zene hallgatással

  1. Pingback: Kansas mint állam és mint zenekar - GitárPengető.hu

  2. Pingback: Milyen zenét hallgasson a baba? « GitárPengető.hu

  3. Pingback: Kottaolvasás alapjai, tabulatura, hangjegy, kereszt, be, felhang, kotta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük