AUUG Motion Synth egy új típusú mozgásalapú hangszer

Az AUUG Motion Synth egy új típusú mozgásalapú hangszer, amelyet úgy terveztek, hogy megfeleljen a professzionális zenészek igényeinek, különösen azoknak, akik használnak már szoftvert a zenéléshez.

Az AUUG Motion Synth számos alkalmazáson belüli hangzást is tartalmaz, amelyeket életszerű mozgással lehet megszólaltatni, lehetővé téve a kezdő zenészek számára is, hogy előzetes tudás nélkül kezdjenek el játszani.

A Motion Synth felépítése:

  • Mozgásérzékelő, amely leköveti a hangmagasságokat és a hangszeren történő játékszerű mozdulatokat. (Értve ezalatt, hogy mindezt a saját telefonod végzi.)
  • Az App átalakítja az iPhone (vagy iPod touch) mozgásérzékelő adatait digitális jelekké a hang különböző hangszerekké alakítása érdekében.

A MIDI billentyűzethez hasonlóan ezt az újszerű kialakítást a professzionális zenészek is kedvelhetik, mert az ebből fakadó szabadság és rugalmasság által sokkal nagyobb hangzásválasztékból választhatnak, mint amit egyetlen szoftver vagy hardvert biztosítana számukra.

Tehát ezekkel a mozgásokkal vezérelheti a Motion Synth az alkalmazáson belüli hangjait, vagy más iOS zenei alkalmazások vagy külső eszközök hangjait.

A Motion Synth App más, ugyanazon az eszközön futó iOS audioalkalmazásokat vagy külső eszközöket (például laptop audioszoftvert) is vezérelhet.  Az alkalmazás telepíthető iPhone készülékekre (4S és újabb) és iPod touch eszközökre (5. generáció és újabb), azonban a Motion Synth Grip jelenleg a 4S, 5, 5C, 5S és SE iPhone modelleket támogatja.

Lásd még:

auug.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük