MetalDays rendezvény Szlovéniában

MetalDays – Velenje – Szlovénia

2023. július 30 – 2023. augusztus 5.

A fesztivál a Velenje-tónál zajlik, és egyesíti a metal zenei esemény egyedi koncepcióját a fesztiválünnepekkel, amelyet a MetalDays fesztivál talált ki és úttörő volt a kezdetektől fogva.

A MetalDays Fesztivál egyedülálló zenei esemény; 2013 óta több, mint 12.000 metalos több, mint 70 különböző országból, a világ minden tájáról érkezik egy helyre – a MetalDays fesztiválra.

Szlovéniában, a Velenjei-tónál található fesztivál a világ legjobbjait kínálja: csodálatos természetet és barátságos környezetet, a metal műfaj legjobb előadóival és zenekaraival társulva. A MetalDays Európa ezen részének egyik központi metal eseménye, amely több ezer rajongóból álló tömeges nemzetközi közönséget vonz Skandináviából, Németországból, Ausztriából, Franciaországból, Spanyolországból, a mediterrán országokból és Szlovéniából.

Ez többek között a zenei élmény és a turisztikai élmény gondosan kidolgozott összekapcsolásának köszönhető.

Műsora a metal műfajok és alműfajok széles skáláját képviseli, a hardcore hatású stílusok kiegészülésével az egész héten 5 fesztiválszínpadon fellépő zenekarok összejövetelében. Barátságos és teljesen nyugodt légkör, tökéletes ahhoz, hogy elfelejtse minden gondját és élvezze a valaha volt legjobb nyaralását! Soha nem fogja megbánni, hogy ellátogatott hozzánk!

Olyan fellépőkkel találkozhatsz, mint

ABBATH, ANTHRAX, ARCHSPIRE, AT THE GATES, BEARTOOTH BELPHEGOR, BLEED FROM WITHIN, COBRA THE IMPALER, DIABLO SWING ORCHESTRA, ENDSEEKER, EQUILIBRIUM, FIT FOR AN AUTOPSY, GATECREEPER, HEAVEN SHALL BURN HELLOWEEN, HERE COMES THE KRAKEN, HIPPPOTRAKTOR, I AM MORBID, IGNEA, IN FLAMES, KATAKLYSM KREATOR, MARDUK, NAPALM DEATH, NERVOSA, NOCTEM, ORBIT CULTURE, PARADISE LOST, SECRET SPHERE, SÓLSTAFIR, TESSERACT, THE AGONIST, THE RAVEN AGE, THE VOYNICH CODE, THUNDERMOTHER, UNTO OTHERS VENUS 5, VITAL REMAINS, WOLVES IN THE THRONE ROOM

 

https://www.metaldays.net/events/metaldays-2023-1

https://www.facebook.com/MetalDaysFestival/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük